З яких криниць у Суворовській громаді можно набрати безпечну воду, а які колодязі не рекомендовані для використання – список

0 коментарів 26892 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Начальник відділу архітектури, містобудування та ЖКГ Суворовської селищної ради під час останнього засідання виконкому відзвітував  про результати обстеження громадських колодязів у громаді для прийняття їх на баланс та обслуговування селищною радою.


Так, згідно інформації на офіційному сайті селищної ради, за результатами санітарно-мікробіологічного дослідження визначено кількість колодязів, які мають гарні показники та придатні для громадського користування. Це колодязі в селі Острівне, які мають старі народні назви («Мільнювія», розташований на провулку Бахчивана, «Тодор-Петровія», розташований на провулку Шкільному та «Єргенський», розташований за межами населеного пункту). Також придатним для користування визначено колодязь в селі Старі Трояни, розташований за межами населеного пункту («2 бригада 11 поле»).

Інші обстежені колодязі в смт Суворове, селах Кирнички, Нова Покровка та Приозерне не відповідають вимогам ДСаНПіН 2.2.4-171-10 та не рекомендовані для використання мешканцями громади.

Членами виконавчого комітету було вирішено прийняти на баланс Суворовської селищної ради колодязі в селах Острівне та Старі Трояни та рекомендовано створити належні умови для користування ними,  їх обслуговування та  експлуатації.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x