В Ізмаїльській РДА пояснили, чому у мешканців району останніми днями довше є світло і чого очікувати надалі

0 коментарів 46359 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Останні кілька днів в Ізмаїльському районі збільшився термін наявності електроенергії у побутових споживачів. В Ізмаїльській районній військовій адміністрації пояснили причини і розказали, на що слід очікувати мешканцям надалі.


В РВА нагадали, що після чергової масованої атаки російської федерації об’єктів критичної інфраструктури України, яка відбулась 26 січня, дві станції, розташовані в Одеській області, зазнали пошкоджень. Без світла тривалий час залишались місто Одеса та Одеський район. Цілодобово ведуться ремонтні та налагоджувальні роботи, щоб повернути світло мешканцям.

“Електроенергію, яка передбачена для споживання всією Одещиною, неможливо було споживати в цьому регіоні, і вона перенаправлялась на інші громади області. Певний об’єм потужностей додали і сонячні електростанції, які у ясні дні також генерують енергію. Важливо розуміти, що, по-перше, за хмарної погоди генерація енергії сонячними електростанціями зменшується, по-друге, коли відновиться енергопостачання для мешканців Одеси та Одеського району, ліміти, які НЕК Укренерго доводить Одеській області, будуть розподілятися по всій Одеській області без винятку”, – пояснили в райдержадміністрації.

У зв’язку з цим районна влада попереджає – в подальшому може спостерігатися зменшення термінів наявності електроенергії у мешканців Ізмаїльського району.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x