Кілійська міська рада шукає спонсорів для меблювання соціального житла

0 коментарів 25434 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кілійська міська рада шукає допомоги у меблюванні і оснащенні необхідною побутовою технікою нещодавно відремонтованого приміщення для спільного проживання тимчасово-переміщених осіб. Про це йшлося в обговоренні під час засідання виконкому міської ради. 


Нагадаємо, Кілійська міська рада разом з ГО «Десяте Квітня» відпрацювали спільний проект, в рамках якого було відремонтовано велику квартиру, де тимчасово зможуть знайти прихисток три родини переселенців.

«Міською радою був підписаний меморандум про співпрацю з громадською організацією. В результаті якого було відремонтовано приміщення, що належить Кілійській міській раді, яке буде використовуватись як місце компактного проживання (КМП) внутрішньо переміщених осіб. Дана квартира велика, в ній можуть розміщуватись три родини. Дякую ГО «Десяте квітня» за надану допомогу та результативну співпрацю. Тепер ми шукаємо благодійників і співпрацюємо з громадським організаціями, які б допомогли замеблювати ці приміщення. Там необхідно все – від ліжок до пральної машини. Лише після повного завершення облаштування квартири ми зможемо поселити туди людей, які вимушено переїхали в Кілію з інших регіонів України», – зазначив мер міста.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x