“Усім абсолютно все одно”: в Аккермані бродячі собаки продовжують нападати на дітей

0 коментарів 17712 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському бездомні тварини вкотре накинулися на дитину. Про інцидент, який стався по вулиці Кишинівській, розповіла мати постраждалого хлопця у соцмережах, передає Бессарабія INFORM.


“Здрастуйте Мер Міста, прошу вжити заходів щодо кинутих і бездомних собак, вже не раз писали пости невже до вас не доходить. Сьогодні (14 лютого – ред.) дитина вийшла на вулицю і на неї напали собаки, з дорослих нікого поруч не виявилося благо, що був біля будинку. Це стосується вулиці Кишинівська. Їх треба виловлювати по всіх сміттєзвалищах і в розплідник, а то люди самі скоро почнуть вживати заходів, але ми розуміємо, що тварини не винні”, – зазначила Ольга.

У коментарях до публікації більшість городян підтримували постраждалих від нападу собак, а також ділилися своїми спостереженнями, щодо місць перебувань тварин. За словами аккерманців, зграї безпритульних агресивних псів кидаються на людей у різних районах міста, а саме: у спальному районі на вулиці Сонячній, Перемоги, Портова; біля пожежної частини по вулиці Першотравневій, біля залізничного вокзалу, в центрі міста, у мікрорайоні Радгосп і не тільки.

“Я теж підтримую! Пройти не можна спокійно. Шановний Мер, потрібно щось робити вже. Найбільше ми боїмося за своїх дітей. Зовсім недавно біля оптики, собаки напали на стареньку, (мабуть у сумці несла щось смачне з ринку), Слава Богу, що проходив повз чоловік. А якби його не було в цей момент? Звичайно, довелося б мені йти на допомогу, і невідомо що було б.”, – долучилася до обговорень мешканка міста Наталя.

“Приєднуюсь до всіх. У нас теж на вул. Заводський Кільцевий біля сміттєбаків пройти не можна Навколо зграї собак. від страху що зараз можуть напасти, вискакує серце і такий стан щодня. У всіх кишенях хліб але він не допоможе якщо нападуть. Робіть вилов. Люди страждають від цього. Це дуже страшно. Не страшно тому хто їздить на машинах і возить  своїх дітей, а ми і наші діти страждають. Вже почалися собачі весілля А це взагалі капець!!!!”, – розповіла Марина Боброва.

Деякі городяни діляться своїми історіями та фотографіями нападу тварин.

"Усім абсолютно все одно": в Аккермані бродячі собаки продовжують нападати на дітей
“На вокзалі” – так підписала фото Олена Олех

Варто підкреслити, що за останній час випадки нападу безпритульних собак на аккерманців та їх дітей частішають.

Як повідомляла “БІ” нещодавно зграя собак накинулася на дівчинку, яка проходила повз магазину.

 

"Усім абсолютно все одно": в Аккермані бродячі собаки продовжують нападати на дітей "Усім абсолютно все одно": в Аккермані бродячі собаки продовжують нападати на дітей
"Усім абсолютно все одно": в Аккермані бродячі собаки продовжують нападати на дітей

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x