Голова Кілійської громади презентував депутатам звіт про виконану за рік роботу

0 коментарів 21114 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На минулій сесії Кілійської міської ради міський голова Вячеслав Чернявський презентував депутатам та присутніми звіт за виконану роботу у 2022 році. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Очільник громади коротко ознайомив присутніх у сесійній залі зі змістом та прокоментував, на свій погляд, найважливіші пункти. Разом з цим пояснив, що обсяг дуже великий, тому запропонував детально ознайомитися зі змістом на офіційній сторінці Кілійської міської ради.

Чернявський підкреслив, що минули рік був дуже важким через війну, проте, не зважаючи на неї, було зроблено багато чого корисного для громади. Також він додав, що, нажаль, багато запланованого так і залишилося у планах, оскільки міська рада через заборону не могла фінансувати дуже великий обсяг робіт, насамперед – будівельних та пов’язаних з поліпшенням інфраструктури. Міський голова виразив сподівання, що у поточному році війна буде завершена Перемогою України, і це дасть змогу далі плідно працювати над розвитком ТГ.

Зазначимо, звіт являє собою документ Microsoft Office. Інформація розміщена на 157 сторінках з зображеннями, поділена на підтеми. За допомогою навігації можна знайти підпункти, які цікавлять. Завантажити файл для ознайомлення можна за посиланням.

 

Коментарі закриті.