З сьогоднішнього дня в Кілії діє акція від Олександра Дубового, в межах якої можна отримати теплі дитячі аксесуари та одяг

0 коментарів 27621 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З сьогоднішнього дня, 11 січня, в Кілії діє акція від “Фонду Добра та Любові” Олександра Дубового, в межах якої батьки дітей з 0 до 18 років зможуть отримати безкоштовно нові теплі речі – взуття, шапки, шарфи та рукавички. Для цього необхідно звернутися до Кілійського волонтерського центру “Захистимо разом” в робочий час і мати при собі свідоцтво про народження. 


Зазначимо, волонтерський центр працює кожного понеділка, середи та п’ятниці з 10:00 до 13:00 години.  Обмежень щодо соціального статусу немає – речі може отримати кожен бажаючий, у кого є неповнолітні діти. “Фонд Добра та любові” надав понад 2 000 пар теплого взуття і велику кількість теплих аксесуарів, тож вистачить усім бажаючим. Всі речі з етикетками, абсолютно нові. Аналогічна акція нещодавно відбулася в Аккермані.

Нагадаємо, також нещодавно в Бессарабії, зокрема на малій батьківщині Олександра Дубового – в Кілії, пройшла акція, в ході якої понад чотирьох тисяч дітей отримали подарунки до різдвяних свят.

З сьогоднішнього дня в Кілії діє акція від Олександра Дубового, в межах якої можна отримати теплі дитячі аксесуари та одяг З сьогоднішнього дня в Кілії діє акція від Олександра Дубового, в межах якої можна отримати теплі дитячі аксесуари та одяг

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x