В Кілії анонсовано ще одну акцію від Олександра Дубового – діти зможуть отримати теплі аксесуари та взуття

0 коментарів 19845 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський анонсував ще одну зимову акцію для дітей від мецената, депутата Верховної Ради VI-VII скликання Олександра Дубового. Кожна дитина до 18 років зможе безкоштовно отримати теплі взуття, шапки, шарфи та рукавички. Як це зробити, розповість “Бессарабія INFORM”.


Нагадаємо, нещодавно в Бессарабії, зокрема на малій батьківщині Олександра Дубового – в Кілії, пройшла акція, в ході якої понад чотирьох тисяч дітей отримали подарунки до різдвяних свят. Але, як повідомив Вячеслав Чернявський, “сюрпризи не закінчуються”, і незабаром діти з 0 до 18 років зможуть отримати теплі нові речі – сапоги, шапки, шарфики та рукавички.

“Фонд Добра та Любові” Олександра Дубового передав для всіх маленьких мешканців Кілійської громади необхідні подаруночки”, – зазначив міський голова

Також він повідомив, як їх отримати.

2000 пар взуття ( сапожки угі) для дівчаток від 23 до 36 розміру, шапки шарфи та рукавички для хлопчиків та дівчаток передані на волонтерський центр ГО “Захистимо разом”.

Кожна дитина, підліток чи батьки громади можуть отримати все це безкоштовно за адресою: м. Кілія, вул. Миру, 22, ГО “Захистимо разом” кожного понеділка, середи та п’ятниці з 10:00 до 13:00 години! При собі обов’язково потрібно мати свідоцтво про народження. Акція починається з 10.01.2023“, – зазначив Вячеслав Чернявський.

В Кілії анонсовано ще одну акцію від Олександра Дубового - діти зможуть отримати теплі аксесуари та взуття

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x