В різдвяну ніч розбив вікно і заліз в чужий маєток: в Кілії затримано юнака, який не вперше порушує закон

0 коментарів 26973 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілії затримали 18-річного юнака, який вже вдруге порушує закон. І якщо вперше справа торкалася крадіжки з автівки і незаконного зберігання зброї, тепер він підозрюється крадіжці з проникненням у житло, яке вчинив у різдвяну ніч. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Вперше потрапив до поліцейського відділку хлопець наприкінці минулого року ще неповнолітнім. Тоді поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно нього у викраденні документів з автомобіля та незаконному зберіганні зброї.

У різдвяну ніч, помітивши відсутність світла в маєтку, розташованому неподалік його дому, хлопець розбив віконне скло і проник всередину з метою наживи. Звідти він виніс комп’ютерний монітор та інше приладдя до нього, телевізор і мисливську рушницю. Всі речі правопорушник приніс до місця мешкання і почав ховати. Втім не встиг це зробити, бо «по гарячих слідах» до нього прийшли оперативники місцевого відділення поліції. Про злочин їх сповістили потерпілі, які повернулися додому від сусідів.

У зловмисника вилучили все викрадене майно, яке після проведення слідчих дій повернули власникам.

«На підставі наявних доказів, зібраних в ході слідства, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили юнакові про підозру в таємному викраденні майна, поєднаному з проникненням у житло, скоєному в умовах воєнного стану. Це правопорушення передбачене частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває. Його завершення підозрюваний чекатиме під домашнім арештом», – повідомив начальник відділення № 1 слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ярослав Стерненко.

В різдвяну ніч розбив вікно і заліз в чужий маєток: в Кілії затримано юнака, який не вперше порушує закон

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x