Внаслідок атаки на Одещину загинув боєць Кучурганської ТерОборони. Сьогодні хлопця поховають

0 коментарів 29781 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні пройде похорон мешканця села Кучургани Лиманської громади. Уродженець Вінничини, Олександр Послушний, загинув під час ракетної атаки на Одещину, що сталася 26 січня. Жодного слова про цей факт не прозвучало від офіційних осіб. Як стало відомо від громадських діячів, хлопець служив у Кучурганської Тер.Обороні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на соцмережу Facebook.


Організатори через соцмережу звернулися до мешканців громади з проханням прийти і достойно зустріти Героя на рідній землі.

“Поховання відбудеться в суботу 28.01.23р. о 13-00 в с .Кучурган. Зустрічаємо Героя о 11-00 перед с. Кучурган (Очеретівка) зі сторони сторони Лиманського за місточком”, – йдеться у повідомленні.

Новину про загибель земляка розповсюдила відома в Одеській області активістка та громадський діяч Оксана Піднебісна. Вона повідомила про факт смерті Героя з Одещини та виказала критику до влади регіиону. Під постом авторки дуже швидко набралося чимало коментарів, які підтвердили “секретність” загибелі чоловіка.

“Вчора внаслідок ракетної російської атаки на Одещину загинув наш земляк – родом з села Кучурган, Олександр Послушний. Жодного слова про трагедію – від офіційних представників влади Одещини: я спеціально передивилася сторінку Одеської військової адміністрації – і вчергове, коли трапляється велике лихо для людей, наш шановний Марченко змовчав, як і у випадку з обстрілом Арциза, коли люди лишились взимку на вулиці без тепла і житла…”, – йдеться у повідомленні Оксани.

Вона налогосила, що керівник говорив про пошкодження енергетики, гібридну війну, і навіть слова не зронив про загиблого.

“Тобто. Влада, а саме уповноважені її представники, у військовий час повинні чесно повідомляти суспільство, що сталося, які є загрози, внаслідок чого постраждали люди і як запобігти, щоб цього не траплялось надалі. А от приховування реальної інформаціі про смерть людини – це, на мою думку, взагалі свідома неповага до цінності людського життя. Може, наші державні мужі таким чином намагаються «не нагнітати» обстановку, – але знаєте, вже сумніваюсь у людяності і щирості тих, хто читає з листочків завчені тексти, у своїх теплих кабінетах”, – підкреслила Піднебісна.

Зазначимо, що у коментарях до посту також повідомили, що після обстрілу 26 січня в Арцизі стались руйнування. Офіційних даних по цьому факту також немає.

Внаслідок атаки на Одещину загинув боєць Кучурганської ТерОборони. Сьогодні хлопця поховають

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x