Новорічні канікули у Парижі для пресофіцерки-одеситки завершилися лише ротацією у Житомирський погранзагін

0 коментарів 23382 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Пресофіцерку Південного регіонального ДПСУ Іванну Плантовську, яка вихвалялась у соцмережах відпочинком за кордоном, перевели з Одеси у Житомирський прикордонний загін. Про це повідомляє «Українська правда».


Плантовську перевели на посаду не пов’язану із комунікаційними напрямами.

На початку цього року пресофіцер Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська потрапила у гучний скандал. Вона виклала в соцмережі свої фото з Парижа, де, вочевидь, зустрічала Новий рік. Це викликало шквал критики та хейту в соцмережах. Деякі українці обурювалися тим, що представник офіційної правоохоронної структури України “хизується” своїм “люксовим” приватним життям у час, коли оборонці України проливають кров на фронті.

Користувачі підняли й інші світлини пресофіцерки з різних курортів, оприлюднені раніше.

Після цього Плантовська закрила свої акаунти в соцмережах.

Після цього у ДПСУ офіційно заявили, що ухвалить рішення, що стосуватимуться подальшого проходження служби та виконання обов’язків за посадою пресофіцерки Іванни Плантовської, чиї фото на особистих сторінках у соцмережах спричинили гучний скандал. Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

“Що відносно ситуації, яка останні кілька днів розгортається навколо нашої військовослужбовиці з Одеси, у відомстві відразу відреагували на це. Рішення, зокрема, стосуватиметься і подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою. Все буде в рамках норм законодавства”, – саме це, нагадаємо, пообіцяв посадовець.

Відомо також, що після нагаданих подій ЗМІ почали пов’язувати Плантовську із її начальником Сергієм Мулом. Зокрема, у соцмережах зазначали, що у Мула проводили обшуки співробітники НАБУ та ДБР та виявили мільйони доларів на рахунках та нерухомість за кордоном.

Новорічні канікули у Парижі для пресофіцерки-одеситки завершилися лише ротацією у Житомирський погранзагін

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x