В останні вихідні січня Бессарабію засипле снігом

0 коментарів 34614 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Синоптики попереджають про значні опади в Бессарабії. Спочатку це буде сніг з дощем, а потім – істотна кількість снігових опадів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на сайт “Синоптик.юа”.


В Ізмаїлі перші сніжинки з дощем пролітатимуть ще з сьогоднішнього вечора, а вже з 11 годин суботи сніжитиме без рідких опадів. Також з початку вихідних приморозить, що дозволить снігу затриматися.

В останні вихідні січня Бессарабію засипле снігом

В Білгороді-Дністровському сніг мілкий сніг з дощем почнеться вже сьогодні вдень. А завтра з восьмої годину ранку припиниться дощ, залишивши лише сніг. Сніжитиме і у неділю, а у понеділок повернеться сонячна погода.

В останні вихідні січня Бессарабію засипле снігом

В Кілії сьогодні буде тільки дощ. А вже завтра з восьмої години до нього доєднається сніг. З 14 години дощ припиниться, а от сніг ітиме без перестану з різною силою до вечора неділі.

В останні вихідні січня Бессарабію засипле снігом

Сильного вітру або дуже рясних опадів в Бессарабії не передбачається, тож мешканці міст і сіл зможуть насолодитися першим повноцінним снігом на повну міру.

Зазначимо, в останні вихідні січня, 28 і 29 числа, сніг ітиме в кількох регіонах України. Опади очікуються на півдні, а в неділю – ще й на заході та сході країни. При зниженні температури сніг буде мокрим або з переходом в дощ.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x