Електропіч, телевізори та гаманець з готівкою: четверо жителів Бессарабії, які вже мали проблеми з законом, знову попалися на крадіжках

0 коментарів 22113 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Четверо жителів Бессарабії, які спокусилися майном односельців та співмістян, будуть відповідати у суді за скоєння крадіжок. Чоловікам загрожує кримінальна відповідальність. Про це повідомили у обласному управлінні Нацполіції.


За інформацією правоохоронців, 46-річний житель Болградської громади викрав з домоволодінь двох односельців електричну піч вартістю 600 гривень та понад чотири тисячі гривень пенсійних заощаджень, скориставшись гостинністю обох чоловіків, які пустили зловмисника до себе в оселі.

Ще один житель Болградської громади віком 26-ти років тихцем пробрався в домоволодіння односельчанки та привласнив телевізор і два ноутбуки загальною вартістю 18 тисяч гривень. Обох зловмисників правоохоронці викрили “по гарячих слідах”.

А ось 32-річний житель Ізмаїла, відбуваючи покарання за майнові злочини на іспитовому терміні, зламав вікно в чужому будинку і викрав звідти телевізор вартістю три тисячі гривень. По “гарячих слідах” правоохоронці викрили зловмисника та направили до суду клопотання щодо поміщення до слідчого ізолятора, яке суд задовольнив.

Крім того, 42-річний житель Білгорода-Дністровського пробрався через отвір у суміжних стінах підвалу в квартиру сусіда та викрав гаманець з банківськими картками й 600 гривнями. Правоохоронці того ж дня викрили правопорушника.

Фігурантам за наявності достатньої кількості доказів слідчі повідомили про підозру за частинами 3 та 4 статті 185 та частиною 1 статті 357 Кримінального кодексу України. Мова йде про крадіжки, вчинені повторно, з проникненням у житло, в умовах воєнного стану, а також викрадення офіційних документів, вчиненому з корисливих мотивів.

Обвинувальні акти відносно старшого жителя Болградщини та жителів Білгорода-Дністровського вже направлені на розгляд суду, кримінальні провадження щодо інших підозрюваних ще розслідуються.

Згідно з чинним законодавством, зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x