У мережі показали, яким окупанти повернули Захисника Зміїного з Болграду після 10 місяців полону (фото ДО-ПІСЛЯ)

0 коментарів 51921 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З російського полону тривалістю понад 10 місяців повернувся мешканець Болграду Сергій Виноградов. Мережу облетіло фото його стану до та після захоплення окупантами. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


На першій світлині чоловік має гарну фізичну форму і впевнений погляд. На другому він значно схудлий, змучений та з пораненням на обличчі.

У мережі показали, яким окупанти повернули Захисника Зміїного з Болграду після 10 місяців полону (фото ДО-ПІСЛЯ) У мережі показали, яким окупанти повернули Захисника Зміїного з Болграду після 10 місяців полону (фото ДО-ПІСЛЯ)

“Подивіться, яким повернули його рашисти”, – зазначив автор публікації.

У мережі показали, яким окупанти повернули Захисника Зміїного з Болграду після 10 місяців полону (фото ДО-ПІСЛЯ)

Разом з цим, Герой безмірно радий, що нарешті вдома.

Я нарешті вдома, в Україні. Поки я ще не вірю, що це здійснилось. Ваша шалена підтримка мене вразила з перших хвилин перебування на Батьківщині. Я дуже вдячний родині, та кожному небайдужому, хто працював над моїм поверненням і підтримував моїх близьких. Не забувайте про хлопців, що ще залишаються в полоні, для них важким є кожен час, кожна хвилина. Життя в полоні – це повна інформаційна ізоляція і постійна загроза вашої гідності, людяності, життю.

Я, по можливості, надам всю відому інформацію про хлопців які перебували зі мною. Допоможемо їм разом. Зараз я обстежуюсь і лікуюсь від наслідків, проходжу реабілітацію. В цілому – все добре і головне – я знов з Вами”, – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, в російському полоні досі залишається 38 Захисників Скелі, яких після нерівної боротьби захопили росіяни у перший день повномасштабного вторгнення в Україну. 

Головне фото новини – з особистої сторінки Захисника Зміїного. 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x