Знайде спокій поряд з мамою: родині з Кілійської громади вдалося зібрати 4 тисячі євро на транспортування тіла 10-річного Вови з Німеччини

0 коментарів 32778 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Наприкінці 2022 року “Бессарабія INFORM” розповіла неймовірну історію боротьби за життя 10-річного мешканця села Кілійської громади Володимира Смирного, який був зачатий попри вирок лікарів, втратив маму ще до свого народження і подолав усі прогнози, доживши до десятирічного віку. Нажаль, ця стаття була присвячена закінченню шляху хлопчика і останньому проханню рідних – допомогти перевезти його тіло з Німеччини в рідне Шевченкове, аби поховати поряд з мамою. Неймовірні українці за лічені дні задонатили 4 тисячі євро, що повністю покриє траурні розтрати сім’ї. 


Нагадаємо, у 2012 році рідна мати Володимира з невідомих досі причин впала у кому перед пологами. Хлопчик народився шляхом екстреного кесарева. Нажаль, отримав сильне кисневе голодування, від чого – страшний діагноз на кілька рядків медичної картки. Мама померла за кілька годин після пологів, так і не пригорнувши до себе омріяного сина. А за життя хлопчика з того ж дня невпинно боровся тато Олексій, який попри прогнози лікарів, що дитина не проживе і року, вперто боровся за кожен день кровинки. Неймовірну історію можна прочитати за посиланням.

Про завершення збору на транспортування тіла Володимира повідомила його друга мама, яка замінила рідну, дарувавши тепло, турботу і любов протягом майже усього його життя.

“Стоп збір. Шановні українці, рідні, друзі, куми, знайомі. Ми висловлюємо щиру подяку за моральну і фінансову допомогу у важу для нашої родини годину. Завдяки вам зібрано 4 тисячі євро. 5 січня (якщо все буде добре) похоронна агенція з Німеччини буде транспортувати тіло Вовчика до України. Нехай лихо завжди оминає ваші оселі, а поруч завжди будуть надійні і вірні друзі”, – подякувала Анастасія Смирна.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x