Коли настане “ракетний голод”? Експерти підрахували, коли росіяни перестануть обстрілювати Україну

0 коментарів 16470 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Враховуючи критичну ситуацію в Російській Федерації з озброєнням, при цьому рівні витрат окупанти почнуть відчувати снарядний голод вже в березні 2023 року. Про це повідомляє Military Media Center.


Так, щоденне використання снарядів зменшилось утричі порівняно з початком повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року – з 60 тис. до 20 тис.

До того ж, промисловість країни-окупанта не може покривати дефіцит боєприпасів, враховуючи інтенсивність ведення бойових дій.

Що стосується ракетного озброєння, то за наявною інформацією РФ зараз має ракети на два масованих удари по українських містах.

Повідомляється також, що для виготовлення однієї ракети Росія витрачає 1,5-2 місяці, а РБ не може забезпечити їх необхідну кількість. Тому, зазначає Military Media Center, країна-агресор створює імітацію інтенсивності обстрілів задля маскування критичної ситуації із озброєнням.

Нагадаємо, раніше в українській розвідці розповіли про те, що російської високоточної зброї вистачить ще на 2-3 таких удари – завдяки санкціям країні-агресору важко самостійно виробляти ракети через відсутність комплектуючих.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x