Збиття російських літаків може відтермінувати ракетні обстріли, – Гуменюк

1 коментар 36504 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ураження та збиття Силами оборони України літаків радіолокаційного виявлення А-50 та повітряного командного пункту Іл-22 російських окупантів над акваторією Азовського моря може відтермінувати майбутні ракетні удари загарбників Про це під час брифінгу в “Media Center Ukraine-Ukrinform” заявила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.


Як зазначила Гуменюк, що збиті одиниці авіації це не прості літаки, адже на них розгорталися відповідні командні пункти. Вони допомагали корегувати ракетні удари по Україні.

“А-50 слугував фактично «очима» ворога, тому що за допомогою саме цієї машини та апаратури, яка передбачала його діяльність, ворог спостерігав за нашою територією, здійснював наведення потужних ракетних ударів. І саме за допомогою А-50 викривалася максимально ситуація з майбутніми цілями. Тому будемо розраховувати на те, що такий удар буде досить чуттєвим і щонайменше відтермінує майбутні ракетні ураження”, – пояснила Наталя Гуменюк.

Нагадаємо, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний офіційно підтвердив успішну операцію повітряних сил ЗСУ, які збили два важливих російських літаки.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Никушор
Никушор
3 месяцев назад

що писати вже нічого ? навіщо ви це брехло ретранслюєте ???

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x