Втрати рашистів досягли 100 тис. осіб з початку війни. Ще 300 тис. окупантів не зможуть більше тримати зброю

0 коментарів 24678 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Генеральний штаб ЗСУ повідомляє, що сьогодні 22 грудня після 10 місяців військового вторгнення та спроби захоплення України, російська армія понесла приголомшливі втрати особового складу – більше 100 тис. окупантів ліквідовано. Це означає, що ще 300 тис. окупантів отримали серйозні поранення та не зможуть більше тримати зброю.


Також на днях кількість знищених російських танків досягла 3000 машин. Кількість знищених БМП досягла майже 6000 одиниць.

За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка і Червонопопівка Луганської області та Берестове, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Озарянівка, Майорськ, Нью-Йорк, Красногорівка, Невельське і Мар’їнка на Донеччині.

Підтверджено вогневе ураження 17 грудня поточного року зосередження особового складу та техніки противника в районі Горлівки Донецької області. Там було ліквідовано 13 військовослужбовців противника, 4 з яких – офіцери. Також було знищено бойову машину десанту та 3 вантажівки з боєприпасами. Інформація щодо поранених уточнюється.

Слава ЗСУ!

Втрати рашистів досягли 100 тис. осіб з початку війни. Ще 300 тис. окупантів не зможуть більше тримати зброю

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x