Болград розпочав виплату грошової допомоги членам сімей військовослужбовців

0 коментарів 19791 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В місті Болград розпочалася реалізація нових програм соціальної підтримки для військовослужбовців та їх родин. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, з посиланням на Болградську міську раду.


В серпні цього року на сесії міської ради були прийняті дві ключові програми, які передбачають соціальний захист військових та їх сімей протягом періоду 2023-2025 років.

Перша програма охоплює соціальну підтримку військовослужбовцям, сім’ям полонених і зниклих безвісти воїнів, а також ветеранам, які взяли участь у захисті Батьківщини від військової агресії російської федерації. Друга програма стосується надання підтримки сім’ям загиблих (померлих) військовослужбовців та ветеранів війни.

З вересня 2023 року розпочалася виплата матеріальної допомоги в рамках цих програм. Заступниця міського голови Болграда Ганна Мунтянова зазначила, що для забезпечення виконання програм були затверджені порядки надання допомоги та їх розміри. Також внесені відповідні зміни до програми соціального захисту населення для оптимізації цих заходів.

Серед категорій громадян, які мають право на отримання матеріальної допомоги, визначено різні групи, включаючи учнів, студентів, дружин та чоловіків загиблих військовослужбовців, сім’ї полонених і зниклих воїнів, а також інших осіб, що брали участь в захисті країни.

Важливо відзначити, що ця матеріальна допомога доступна не лише для місцевих сімей, але і для внутрішньо переміщених осіб, які прибули в Болград.

Для отримання додаткової інформації стосовно надання матеріальної допомоги сім’ям військовослужбовців рекомендується звертатися до відділу соціального захисту населення Болградської міської ради за вказаною адресою: місто Болград, вулиця Поштова, 39, кабінет №4.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x