“Потужний” новорічний подарунок: Арциз отримав від міжнародних партнерів екскаватор-навантажувач

0 коментарів 22248 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні Арцизька громада отримала від міжнародних партнерів чудовий передноворічний подарунок — потужний універсальний екскаватор-навантажувач JCB. Про це повідомив очільник громади Сергій Парпуланський на своїй сторінці в Фейсбуці.


Міський голова повідомив, що такий подарунок став можливим завдяки тісній співпраці громади з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» («Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування»).

“Я щиро дякую проєкту HOVERLA / проєкт USAID в Україні за неймовірний подарунок та підтримку нашої громади!” – напасав у соцмережі мер.

Як додав керівник, цей маневрений колісний спецавтомобіль може виконувати тяжкі навантажувальні роботи, екскавацію, а також інші ландшафтні та землерийні роботи.

“Впевнений, екскаватор-навантажувач допоможе нашим комунальникам оперативно вирішувати проблемні питання та забезпечувати важливі потреби громади”, – підкреслив Парпуланський.

Нагадаємо, нещодавно Арцизька громада в рамках цього ж проєкту отримала обладнання для рятувально-пожежної частини міста Арциз. Високоякісне обладнання значно полегшує роботу рятувальників та розширює перелік їх послуг.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x