Пенсіонер “займався” колабораціонізмом через “Однокласники”: рік умовно отримав прихильник рф з Ізмаїлу, який працював водієм “швидкої”

0 коментарів 27189 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльського пенсіонера засуджено за колабораціонізм. Чоловік, який працював водієм “швидкої” та відкрито підтримував дії рф через соцмережу “Однокласники”, отримав рік умовно. Про це повідомляє Ізмаїльська окружна прокуратура.


Його звинуватили у виправдовуванні, визнанні правомірною та запереченні збройної агресії російської федерації проти України. Колабораціоністом виявився  пенсіонер, який працював водієм медичної швидкої допомоги.

З початку повномасштабного вторгнення ворога в Україну, незважаючи на систематичні обстріли Одещини окупантами, він поширював матеріали у забороненій на території України російській соціальній мережі «Однокласники», які також виправдовували дії агресора, принижували національну честь і гідність українського народу та вихваляли і звеличували російських загарбників.

За результатами судового розгляду зловмисника, за скоєння кримінального правопорушення, пов’язаного з виправдовуванням та визнанням правомірною збройної агресії російської федерації проти України, а також глорифікацією представників збройних формувань російської федерації, засуджено до 3 років позбавлення волі та звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном на 1 рік.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x