Судноводіям УДП відтепер пропонуються умови краще, ніж в іноземних суднохідних компаніях – Москаленко

0 коментарів 26298 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українське Дунайське пароплавство запрошує на роботу судноводіїв з посвідченням судноводія категорії “С” для Дунаю.


Як повідомив голова компанії Дмитро Москаленко, судноводіям УДП відтепер пропонуються умови краще, ніж в іноземних суднохідних компаніях.

“Наша компанія поступово змінює модель роботи флоту. Поетапно збільшуємо склад судноводіїв на суднах. Відповідно, підвищуємо швидкість оборотності караванів. Саме так працюють найбільш потужні суднохідні компанії Дунаю – наші конкуренти. Тепер так може працювати і УДП. Нова модель дає нам можливість пропонувати судноводіям умови на рівні європейських суднохідних компаній”, – каже керівник.

Він додав, що в планах УДП на наступний рік – модернізація деяких самохідних суден, які знаходилися у відстої. Це означає, що кількість флоту в експлуатації буде зростати.

“На відміну від іноземних компаній, ми пропонуємо українським судноводіям не лише високий, але й стабільний дохід. Забезпечуємо соціальний пакет”, – зазначає Москаленко.

Слід зазначити, що майже у всіх суднохідних компаніях Дунаю працюють вихідці з УДП. Керівник підприємства звернувся саме до них:

“За останній рік наше пароплавство дуже змінилося. Повертайтесь. Ви потрібні країні і нашому підприємству”. 

Він також звернувся до судноводіїв з Дніпра, які мають посвідчення категорії «С»:

“У вас є шанс знайти застосування вашому досвіду на Дунаї. Для опанування специфіки ми пропонуємо програму перепідготовки та адаптації”. 

Щоб потрапити на роботу до УДП, потрібно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/idwzmhEiq51aCwpG7. Якщо у вас є питання, дзвоніть: +380(4841)67097, +380(63)840 8080.

Судноводіям УДП відтепер пропонуються умови краще, ніж в іноземних суднохідних компаніях - Москаленко

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x