ДТЕК Одеські електромережі робить все можливе, аби в кожній домівці світло було мінімум двічі по 4 години на добу

0 коментарів 12825 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ситуація в енергосистемі лишається надзвичайно складною, тому в Одеській області продовжують застосовуватись екстрені відключення електроенергії.


Про це повідомили в ДТЕК Одеські електромережі.

У компанії зазначили, що з 1 грудня ДТЕК Одеські електромережі буде робити все можливе, щоб перерва в електропостачанні для кожного клієнта складала не більше 8 – 8,5 годин і в кожній домівці світло було мінімум двічі по 4 години на добу. Відключення відбуватимуться для всіх клієнтів почергово вдень та вночі протягом тижня.

“Такий режим буде діяти допоки не знизиться дефіцит генерації електроенергії та ситуація в енергосистемі не стабілізується і ми зможемо повернутись до стабілізаційних відключень, прогнозованих і за графіками”, – сказано у повідомленні.

Енергетики всієї країни цілодобово роблять все можливе, щоб якомога швидше у людей з’явилось світло. Населення просять після ввімкнення світла не вмикати одночасно всі електроприлади — це може призвести до нової аварії в вашому мікрорайоні або будинку через різке підключення одразу великого навантаження.

“Просимо вас поставитись до енергетиків з терпінням та розумінням. Повірте, ми робимо все можливе і неможливе, щоб відключення тривали якнайменше тривалий час”, – сказано у зверненні ДТЕК до мешканців області.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x