Фото, що випромінює щастя: до звільнених з полону Захисників Зміїного на реабілітацію приїхали рідні

0 коментарів 28890 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Захисники Зміїного, яких цього тижня звільнили з полону тривалістю у дев’ять місяців, нарешті обійняли своїх рідних. До них на реабілітацію приїхали найближчі люди – батьки, а також кохана дівчина одного з хлопців, яка дочекалася свого Героя. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Світлину, що випромінює щастя, опублікували у групі на підтримку полонених боронців острова. Нажаль, спілльнота продовжує боротьбу, оскільки ще значна частина прикордонників і морських піхотинців, які дислокувалися на Зміїному, досі перебувають у полоні з першого дня повномасштабного вторгнення росії.

Та усміхнені хлопці, які притулилися до найрідніших, вселяють надію, що дуже скоро такі обійми отримає кожен з Захисників, які боронять Україну або знаходяться у полоні ворога.

Відомо, що стан здоров’я військових задовільний, проте кожному необхідна реабілітація – як фізична, так і моральна. Навіть без огляду медиків видно, що вони нещадно схудли. Тільки один зі звільнених прикордонників втратив близько 40 кілограмів ваги.

Також ділимося радістю – з полону повернувся герой нашого інтерв’ю Микита Журьян, про якого нам розповідав батько напередодні 21-го Дня народження Захисника два місяці тому (на фото справа). Свято, нажаль, Микита провів у країні ворога.

Також на фото Євген Коновка та Андрій Владиченко. Усі троє – мешканці Кілії.

Фото, що випромінює щастя: до звільнених з полону Захисників Зміїного на реабілітацію приїхали рідні

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x