Найближчий Пункт Незламності можна знайти за допомогою карти

0 коментарів 31617 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Україні створили єдину карту Пунктів Незламності, які вже працюють в містах, селищах та селах України. Вони допоможуть українцям пережити зиму, шо значно ускладнюється терором росії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Зазначимо, Пункт Незламності – це місце безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла.

“План росії – будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла. У разі тривалого аварійного відключення електроенергії, Пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування”, – запрошують представники влади.

В таких пунктах завжди передбачається наявність тепла, води, освітлення, мобільного зв’язку, інтернету, живлення для мобільних пристроїв, місць для відпочинку, забезпечення мам та дітей, аптечок.

Комплектування та функціонування Пунктів Незламності здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Рекомендуємо вже зараз записати адреси найближчих Пунктів Незламності на випадок аварійного відключення зв’язку чи електроенергії. Знайти їх можна за посиланням.

Найближчий Пункт Незламності можна знайти за допомогою карти

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x