Жителька Івано-Франківщини вивозила молодих дівчат за кордон для заняття проституцією: “бізнесменку” затримали в ПП “Маяки”

0 коментарів 26271 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці припинили злочинну діяльність 35-річної жительки Коломиї, яка в умовах воєнного стану вербувала українок для надання інтимних послуг в Європі. “Бізнесменку” затримали на контрольно-пропускному пункті «Маяки», коли та намагалася переправити транзитом до Болгарії чотирьох завербованих дівчат.

За інформацією поліції, впродовж двох останніх місяців фігурантка займалася організацією перетину державного кордону України молодими жінками з метою їх подальшої сексуальної експлуатації.


Зловмисниця підшукувала громадянок, які в зв’язку з відсутністю роботи перебували в скрутному матеріальному становищі, та обіцяла їм працевлаштування за кордоном з високим рівнем заробітку.

Поліцейські вилучили у жительки Івано-Франківщини мобільний телефон з листуванням із завербованими дівчатами.

Слідчі повідомили їй про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України. Йдеться про вербування, переміщення людей, вчинені з метою експлуатації, з використанням матеріальної залежності потерпілих, їхнього уразливого стану для отримання згоди на експлуатацію, вчинені щодо кількох осіб. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Поліцейські помістили підозрювану до ізолятора тимчасового тримання й клопочуть в суді щодо обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.Жителька Івано-Франківщини вивозила молодих дівчат за кордон для заняття проституцією: "бізнесменку" затримали в ПП "Маяки"Жителька Івано-Франківщини вивозила молодих дівчат за кордон для заняття проституцією: "бізнесменку" затримали в ПП "Маяки"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x