Зранку в Одеській області знов запроваджені погодинні стабілізаційні відключення електроенергії

0 коментарів 24678 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 27 жовтня, за розпорядженням НЕК Укренерго в Одеській області з 08:00 почались стабілізаційні відключення світла згідно з графіком, який передбачає відключення не більше ніж на 4 години. Однак, можливі відключення на більш тривалий час, якщо ситуацію в енергосистемі не вдасться стабілізувати.


Про це повідомили в ДТЕК Одеські електромережі.

В компанії зазначили, що роблять все можливе, щоб відключення кожного клієнта тривало не більше, ніж 4 години. Однак воно може повторитися протягом доби через 4 години, якщо Укренерго не скасує застосування стабілізаційних відключень. Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 10 до 14 ранку, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 18.00 до 22.00 і з 02.00 до 06.00. Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

З графіком відключень можно ознайомитись на сайті та в соціальних мережах ДТЕК Одеські електромережі.

Для того, аби підтримати енергосистему, мешканців Одещини закликають споживати електроенергію економно — вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x