В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину

0 коментарів 44766 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 19 жовтня, Кілійська громада в жалобі. В останню путь провели молодого Захисника – 22-річного Руслана Ніколенко, який загинув ще напочатку місяця біля села Давидів Брід Херсонської області від наслідків ворожого артилерійського обстрілу. Тільки зараз тіло Героя повернулося на малу батьківщину – в село Шевченкове, де його з почестями поховали на місцевому кладовищі.  


Родина хлопця до останнього вірила, що Руслан живий. Але нажаль, серед поранених його не виявили. Страшна звістка прийшла…

Ще напочатку повномасштабної війни, 28 лютого, Руслан був призваний на військову службу за загальною мобілізацією, де з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок, до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України.

В молодого Героя залишилися мама, батько, три сестрички і кохана дівчина, з якою вони збиралися одружитися.

Героя проводжали селом пішки. На похорон зібралося наче все село. Дорога, якою проїжджала траурна процесія, була встелена квітами. Напередодні, 18 жовтня, його, як Героя, прихиливши одне коліно, зустрічали Шевченкове і Кілія.

Попрощалися з Русланом, окрім чисельних родичів, друзів і односельців, голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський та керівник Першого відділу Ізмаїльського РТЦК та СП Володимир Хмель.

В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину В Кілійській громаді простилися з 22-річним Русланом Ніколенко, який загинув, визволяючи Херсонщину

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x