Завтра в Кілійській громаді – День жалоби за загиблим Захисником Русланом Ніколенко. Його вже зустріли в рідному селі

0 коментарів 50031 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 19 жовтня, в День поховання загиблого Захисника України Руслана Ніколенко, відповідно до розпорядження № 189 Кілійського міського голови Вячеслава Чернявського, оголошено День жалоби. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міську раду.


Нагадаєемо, 22-річний Ніколенко Руслан Романович загинув 1 жовтня 2022 в наслідок вибуху під час ворожого артилерійського обстрілу на території Херсонської області.

“На знак скорботи за загиблим у День жалоби на всій території Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних та комунальних підприємств, установ і організацій.

Рекомендовано органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування, державним підприємствам, установам і організаціям, незалежно від форм власності відмінити у День жалоби проведення розважально-концертних заходів”, – йдеться в розпорядженні.

Поховання відбудеться завтра, 19 жовтня, в рідному селі Руслана – Шевченково. Цієї мити Героя живим коридором зустрічають односельці. Люди пішки селом проводжають загиблого. Також на нього чекають мешканці Кілії вздовж маршруту – від в’їзду в місто до моргу (в’їзд – вул. Б.Хмельницького – вул. Перемоги – Кілійська Багатопрофільна лікарня).

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x