В Ізмаїлі багатодітна родина отруїлась чадним газом

4 коментаря 24192 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Через порушення правил пожежної безпеки в Ізмаїлі отруїлась чадним газом родина з 4-х осіб – мати та троє дітей. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Одеській області. 


Як стало відомо, вчора ввечері до Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої медичної допомоги про те, що у місті Ізмаїл, до медичного закладу з попереднім діагнозом “отруєння чадним газом” госпіталізовано родину з 4-х осіб: мати- 1982 р.н. та троє дітей – 2013, 2010 та 2007 р.н.

Попередня причина отруєння: порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Обставини події встановлюватиме поліція.

“Пам’ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно”, – не втомлюються повторювати у своїх зверненнях до населення рятувальники.
guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Горожанин
Горожанин
1 год назад

Хорошо,что хоть все живы ! Если бы не нынешние заоблачные цены на газ.то ничего бы и не было…

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

А то синдабадо-“горожанина” так волнуют жизни людей, конечно. А чтоб цены не были заоблачными, что предлагаешь, синдбадо-рубл^^ь: сдаться, да? Тогда не будут заоблачными – ага, конечно…

Горожанин
Горожанин
1 год назад

Предлагаю всех подонков типа Димы (и с десятком других ников) пустить на био топливо! Хоть какая то польза от этой твари будет…

Не Дима, но:
Не Дима, но:
1 год назад

На био-топливо только ВАТА годится! Ну, такая – типа “горожанина”, “рубля” и “синдбада” – суть одно и то же… Только от сцак просушить и вперед – в топку!

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x