Стало відомо, на якому місці в Україні за кількістю виявлених любителів руського міра опинилася Одещина

3 коментаря 32805 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеська область посіла друге місце в Україні за кількістю виявлення любителів росії та інших потенційних колаборантів. Пальму першості у антиукраїнському рейтингу регіонів отримала Луганщина. Про це під час брифінгу повідомив керівник Одеської обласної прокуратури Сергій Костенко.


За його словами, наразі в регіоні розслідують 18 кримінальних проваджень за фактами посягання на територіальну цілісність України, шість щодо державної зради та два щодо пособництва державі-агресору. Судять шість обвинувачених у зраді, 24 – у посяганні на територіальну цілісність та двох обвинувачених у несанкціонованому поширенні інформації.

“Про всі ці випадки, наприклад, про “Професора” ви добре знаєте”, – цитує Сергія Костенко Ізбірком.

За фактами колабораційної діяльності суди розглядають 20 обвинувальних актів, а взагалі в регіоні розпочато 71 провадження, 10 обвинувачених засуджені.

Також правоохоронці з початку року почали близко 50 кримінальних проваджень за фактами виправдовування російської агресії та глорифікації її учасників. У судах вже розглядають 31 обвинувальний акт, а 19 обвинувачених вже засуджені.

Загалом за результатами розгляду у судах таких матеріалів суди винесли 74 обвинувальних вироки.

“Щодо того, чи є ця робота достатньою, то якщо явище є, то робота недостатня, але щоб ви розуміли наше навантаження, Одещина посідає друге місце за кількістю виявлених осіб та направлення проваджень до суду таких справ після Луганщини. Ми самокритично ставимося до нашої роботи, але з огляду на ситуацію в регіоні наразі можемо сказати, що результати нашої роботи є”, – зазначив прокурор області.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Еще бы! Ведь у нас много блядей, а они рождают пидоР0СС0в

рубль
рубль
1 год назад

Вопрос – ясен! Мало того, Он уже – решён!!!

рубль
рубль
1 год назад

И решение сие: “Pюzzге коробль, иди на…” Чо-чо???? Низабудим-нипрастим:))))

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x