Ще один мешканець Ізмаїльського району загинув, боронячи нашу країну від російського загарбника

3 коментаря 37071 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ще один мешканець Ізмаїльського району загинув, захищаючи Україну. Як повідомили у Саф’янівській громаді, в Херсонській області, боронячи нашу країну від російського загарбника, загинув водій кулеметного відділення 56-річний Караяні Олександр Кирилович.


“Для рідних та близьких він назавжди залишиться справжнім патріотом, турботливим сином, батьком, дідусем та вірним другом”, – відзначили у сільській раді.

11 жовтня 2022 року громада проведе земляка в останню путь. Зустрічатимуть  Героя об 11:00 живим коридором при в’їзді в село Ларжанка (вул. Ізмаїльська) до рідної домівки загиблого за адресою: вул. Дружби, 18.

О 13:00 в Свято-Михайлівському храмі села Ларжанка відбудеться відспівування. О 14:00 пройде похоронна процесія на місцевому кладовищі.

“Просимо віддати шану захиснику України та попрощатися із загиблим Героєм. У ці гіркі хвилини щиро розділяємо горе родини. Разом з усією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі та шані. Співчуваємо рідним та близьким загиблого. Вічна та світла пам’ять Герою”, – висловили слова співчуття у сільраді.

Ще один мешканець Ізмаїльського району загинув, боронячи нашу країну від російського загарбника

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Смил
Смил
1 год назад

ВЕЧНАЯ ПАМЯТb!

Виктор
Виктор
1 год назад

вечная память герою.

Юрий
Юрий
1 год назад

Вечная память нашему земляку.

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x