На Одещині жорстоко побили двох літніх жінок. Одну з них гатив власний син – старенька померла

0 коментарів 23706 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині від чоловічих рук серйозних травм зазнали дві старенькі жінки, одна з яких померла за кілька годин після нанесення побоїв. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на пресс-службу регіонального управління Національної поліції. 


Так, в Одеському районі 78-річна громадянка принесла поїсти своєму 77-річному знайомому на прохання його родичів. Між чоловіком та жінкою виникла сварка на ґрунті побутового непорозуміння. Господар оселі схопив молоток та кілька разів вдарив ним гостю. Скривавлена пенсіонерка вийшла на вулицю, де її побачив сусід і викликав «швидку». Медики госпіталізували постраждалу з черепно-мозковою травмою, переломами черепа та кисті й забійними ранами.

У Березівському районі 69-річну місцеву жительку нещадно побив рідний син. Правоохоронці з’ясували, що 48–річний чоловік дозволяв собі піднімати на матір руки через застарілий особистий конфлікт, але до поліції вона не зверталася. Остання сварка в родині спалахнула під час розпивання спиртних напоїв. Син кілька разів вдарив матір в обличчя, а коли та впала, – побив її ногами. За декілька годин постраждала померла.

В ході огляду домоволодінь, де сталися події, поліцейські вилучили речові докази, направили їх на експертні дослідження, а зловмисникам повідомили про підозру: одному – за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а другому – за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) того ж кодексу. Їхні санкції тягнуть за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми та від семи до десяти років відповідно.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x