В Кілії молодик люто побив кривдника свого батька. Спробі це приховати завадила смерть потерпілого

0 коментарів 139752 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілії розслідують обставини отримання смертельних ударів 46-річним мешканцем вулиці Хотинська, який помер від набряку мозку 6 листопада. Встановлено, що напередодні його побив 30-річний син знайомого. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела. 


Наразі відомо, що молодика затримано у порядку 208 статті КК України. Факту завдавання ударів він не заперечує, проте стверджує, що вдарив опонента лише кілька разів, а це, за його думкою, не могло привести до смерті.

Встановлюючи обставини злочину, правоохоронцям вдалося дізнатися, що напередодні смерті чоловік розпивав алкогольні напої разом зі своєю дружиною в гостях у знайомого, з яким раніше жінку також пов’язували відносини. Разом з ними відпочивав син власника будинку. В ході застілля між чоловіками відбувся словесний конфлікт – нібито від гостя полилися образи в бік батька молодика, за що підігрітий спиртним син надавав ляпасів кривднику. Трохи пізніше ляпаси переросли у справжнє побоїще – хлопець, вживши ще кілька чарок алкоголю, почав бити гостя руками та ногами по різних частинах тіла, включаючи голову.

Постраждалого насилу увела додому дружина, а про конфлікт домовилися нікому не розповідати – ніхто не уявляв, що бійка обернеться смертю. Тож, коли чоловік помер, жінка не одразу зізналася поліціянтам, що його побили напередодні. Коли правоохоронці знайшли докази, які суперечать її першій версії, вона розкрила, як все було насправді.

Наразі проводяться необхідні експертизи та слідчі дії, на час яких підозрюваний залишатиметься під вартою.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x