“Квиток” коштував 3500 доларів: в Білгород-Дністровському районі затримано організатора незаконного «трансферу» чоловіків за кордон через Молдову

0 коментарів 37638 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Білгород-Дністровському районі поліцейські затримали організатора незаконного трансферу за кордон чоловіків призовного віку. За 3500 доларів він організовував безперешкодний перетин кордону через пункт пропуску на українсько-молдавському кордоні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.


Як встановили оперативники управління стратегічних розслідувань на Одещині та слідчі слідчого управління обласної поліції, до організації «схеми» причетний місцевий житель. За певну винагороду вiн допомагав «ухилянтам» перетнути кордон у бік Молдови.

Правоохоронці спільно із співробітниками внутрішньої безпеки прикордонного закону «Південь» затримали ділка на ділянці автодороги біля села Монаші. У нього вилучили 2700 доларів, отриманих як завдаток за «трансфер».

Затриманому оголосили про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють коло осіб, які можуть бути причетними до організації та функціонування злочинної «схеми».

"Квиток" коштував 3500 доларів: в Білгород-Дністровському районі затримано організатора незаконного «трансферу» чоловіків за кордон через Молдову

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x