Зміни у складі Ізмаїльської міськради – начальниця УПСЗН стала депутатом від “Слуги народу”

0 коментарів 23598 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У складі Ізмаїльської міської ради відбулися зміни. До депутатського корпусу включено начальницю міського Управління праці та соціального захисту населення Аллу Рудак.


Пропозицію для ознайомлення про зміни у складі фракції політичної партії «Слуга народу» в Ізмаїльській міській раді надав голова Фракції Сергій Чмига.

“Фракція політичної партії «Слуга Народу» в Ізмаїльській міській раді Ізмаїльського району Одеської області повідомляє про зміни в своєму складі. Після визнання повноважень нового депутата Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області VIII скликання від Одеської обласної організації політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” Рудак А.В. її було включено до складу фракції Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ» в Ізмаїльській міській раді”, –  сказано в поданому ним на розгляд документі. 

Ізмаїльська міська  рада на пленарному засіданні вчора, 6 вересня, більшістю голосів визнала повноваження зареєстрованого Ізмаїльською міською територіальною виборчою комісією депутата. Таким чином, начальниця Ізмаїльського Управління праці та соціального захисту населення Алла Рудак стала новим депутатом Ізмаїльскої міської ради VIІI скликання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x