Саф’янівська громада отримала чергову партію гумдопомоги від міжнародної благодійної організації “World Central Kitchen”

0 коментарів 16875 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Саф’янівська сільська рада 6 вересня в черговий раз отримала від благодійної організації “World Central Kitchen” гуманітарну допомогу.


Як повідомили у сільраді, отриманий вантаж буде переданий переселенцям в населені пункти громади.

World Central Kitchen – це міжнародна благодійна організація, яка надає швидку та невідкладну допомогу у тих місцях світу, де це найбільш необхідно (де стаються стихійні лиха, катастрофи та інші надзвичайні події). З першого місця повномасштабного вторгнення в Україні WCK надає допомогу нашим співгромадянам, які постраждали від наслідків війни. Організація працює завдяки донатам та допомозі людей з усієї планети, а в більшості – американців. Це звичайні небайдужі люди та зірки, які надсилають гроші, щоб допомогти Україні.

Отримана цього тижня партія гуманітарної допомоги від WCK для переселенців в Ізмаїльському районі – це не вперше. Для внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на території Саф’янівської громади, вже передавалась допомога від цієї міжнародної благодійної організації.

“Дякуємо “World Central Kitchen” за співпрацю та допомогу в підтримці ВПО”, – виразили вдячність волонтерам  у адміністрації сільради.

Саф’янівська громада отримала чергову партію гумдопомоги від міжнародної благодійної організації “World Central Kitchen”

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x