Венеція та Маямі – замість білоруських та російських “побратимів”: в Одесі встановили нові таблички на легендарному покажчику

2 коментаря 18414 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В центрі Одеси, на знаменітій Думській площі, замість покажчиків білоруських та російських міст на пам’ятному знаку міст-побратимів з’явились нові. Відтепер, одесити з впевненістю знають скільки кілометрів до Венеції, Маямі та Маямі-Біч. Відкриття приурочили до Дня міста, яке кожний рік святкується 2 вересня. Фото та відео з урочистого відкриття надали кореспонденти Новини.LIVE, які були на заході.


Зазначимо, що Одеська міська рада затвердила рішення про передачу одеських символів трьом новим містам-побратимам. У “дружньому списку” опинилися м. Йокогамі (Японія), Маямі та Балтимор (Сполучені Штати Америки).

Проте в Одесі пропонують поступово відмовитися від туристичного логотипа міста якоря-серця, який використовується близько 10 років. Дизайн символу належить студії російського дизайнера Артемія Лебедєва, який активно підтримує російську агресію.

Одеський Зелений театр запустив конкурс на новий символ Одеси, і, можливо, вже зараз він створюється.

Нагадаємо, на засіданні виконкому 25 серпня затвердили рішення демонтувати покажчики міст республіки Білорусь, мова йде зняття Бреста та Мінська.

Нагадаємо, в Одесі 14 квітня вже демонтували п’ять табличок російських міст: волгограда, москви, ростова-на-дону, санкт-петербурга та таганрога. Тоді рішення підтримали як одесити, так і керівництво міста.

Венеція та Маямі - замість білоруських та російських "побратимів": в Одесі встановили нові таблички на легендарному покажчику

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
ничего, снимем :))))))
ничего, снимем :))))))
1 год назад

и старые восстановим!

Стремоусову стремно в Воронеже...
Стремоусову стремно в Воронеже...
1 год назад

рублядь, конечно, снимай – трусы твои давно восстановлению не подлежат!!! 😉 🙂

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x