У Херсоні ЗСУ розтрощили будинок, де перебували близько 200 російських військових – ЗМІ

2 коментаря 22491 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


ЗСУ завдали удару по будинку в Херсоні, де перебувало близько 200 російських окупантів, у тому числі – співробітники ФСБ. Про це повідомляєРБК-Україна з посиланням на місцевий портал “Мост”.


Так, в ніч на 2 вересня в місті прогриміли кілька потужних вибухів. Місцеві жителі повідомили, що в результаті удару зруйнований будинок, розташований на вулиці Кольцова на території Одеського державного університету внутрішніх справ.

За попередніми даними, у знищеному будинку могли проживати близько 200 окупантів, серед яких, ймовірно, були і співробітники ФСБ.

Відзначається, що цей будинок колись належав Херсонському юридичному інституту, де розміщувалися казарми і навчальні аудиторії. Після ліквідації інституту в 2011 році будівлю перебудували під житловий будинок і роздали квартири поліцейським. Однак після евакуації поліцейських в частину порожніх квартир заселили російських військових.

У Херсоні ЗСУ розтрощили будинок, де перебували близько 200 російських військових - ЗМІ

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

«
ВСУ нанесли удар по дому в Херсоне, где НАХОДИЛОСЬ около 200 российских кафиров, в том числе – сотрудники ФСБ.»!!!!!!!! —— О, как!!!——— читаем дальше…..
«По предварительным данным, в уничтоженном доме МОГЛИ проживать около 200 кафиров, среди которых, вероятно, были и сотрудники ФСБ.»

Ой, идиоты!!!!!

рубль
рубль
1 год назад

Все у нас в Херсоне норм, да , Стремоусов? Как там в Воронеже? :)))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x