В мережі з’явилося вражаюче відео з затонулим «Титаніком» у якості 8К

3 коментаря 28134 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Дайвери з організації OceanGate Expeditions вперше засняли «Титанік» у якості 8К. Це дозволяє розглянути нові деталі з уламків судна, котре затонуло в Атлантичному океані.


На новому відео можна дізнатися навіть назву виробника якорів — Noah Hingley & Sons Ltd. Також розглянути носову частину корабля, лівий якір, корпус, якірний ланцюг, де кожна ланка важить приблизно 91 кілограм, вантажний трюм і тверді бронзові кабестани.

Очікується, що отримані кадри допоможуть визначити швидкість розпаду «Титаніка», оскільки майбутні експедиції зніматимуть нові відео, які можна буде порівнювати з року в рік. Також це допоможе ідентифікувати морські види біля судна, а археологи зможуть більш детально задокументувати елементи затонулого корабля та уламків.

Довідково.

«Титанік» — британський трансатлантичний пароплав, другий лайнер класу «Олімпік» компанії White Star Line. Найбільше пасажирське судно світу на час своєї побудови. Під час першого рейсу у ніч з 14 на 15 квітня 1912 року лайнер зіткнувся з айсбергом в Атлантичному океані та затонув.

Судно будували в Белфасті (столиця Північної Ірландії) на верфі Harland & Wolff з 1909 по 1912 рік.

https://www.youtube.com/watch?v=x40SAJS2whY

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
BREST-1939
BREST-1939
1 год назад

Главное, фуфлагман-мааскву с васей-брехом и со срапторами – если так крупным планом снимете, то публикуйте только в рубрику 18+ – так их ПЕРЕEБАЛО 😉 😀 Там и Лиза-глинка с хором Александрова в кадр попасть может – все в виде глинки!!! 🙂

рубль
рубль
1 год назад

Для рогатых:)))) Впервые видео-съемка Титаника была сделана с помощью РУ/С/СК/ИХ глубоководных аппаратов МИР!!! ну, шо падлы парнокопытные:- « амЭрЫка – з намЫ» — черти вы завшивленные!:)))

Пригожин
Пригожин
1 год назад

Не “русских”, а СОВЕТСКИХ, рублядь криворогая. Потому как всю мало-мальски значимую науку двигали ЕВРЕИ, которых вы хаяли, и которых сами же не выпускали. Не пали контору – вырву тебе сцыкль, про премию молчу…
И тем не менее: главное, фуфлагман-мааскву с васей-брехом и со срапторами – если так крупным планом снимете, то публикуйте только в рубрику 18+ – так их ПЕРЕEБАЛО ? ? Там и Лиза-глинка с хором Александрова в кадр попасть может – все в виде глинки!!!

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x