В Кілійській ОТГ “накрили” підпільну АЗС – жінка торгувала бензином прямо з гаражу

0 коментарів 23166 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі поліція вилучила з незаконного обігу більше двох тонн пального. Його реалізовувала жителька Кілійської ОТГ на підпільній автозаправній станції.


Як повідомили в прес-службі обласного ГУНП, викрили громадянку дільничні офіцери поліції під час відпрацювання території обслуговування.

Правоохоронці з’ясували, що жінка облаштувала орендоване гаражне приміщення під своєрідну АЗС і в незаконний спосіб торгує бензином.

«З імпровізованої заправки поліцейські вилучили більше двох тонн палива на загальну суму близько 100 тисяч гривень. А відносно реалізаторки, яка порушила порядок провадження господарської діяльності та торгувала без відповідної ліцензії, склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) КупАП», – зазначив начальник відділу превенції Ізмаїльського районного відділу поліції В’ячеслав Станчев.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Адміністративні матеріали поліцейські скерували до суду, а бензин до його рішення передали на тимчасове зберігання підприємству «Клест ЛТД».

В Кілійській ОТГ "накрили" підпільну АЗС - жінка торгувала бензином прямо з гаражу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x