В Кілійській бібліотеці з’явилося понад 400 нових примірників дитячої літератури

0 коментарів 14418 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілійську публічну бібліотеку надійшло понад 400 книжок для дітей від Українського інституту книги. Вони вже доступні для користування. Про це “Бессарабії INFORM” повідомили у закладі. 


Тепер маленьким відвідувачам пропонують набагато ширший асортимент літератури українською мовою. Серед них – казки, енциклопедії, пригоди, фантастика, нові видання українських та зарубіжних авторів.

Зазначимо, у бібліотеці створені дуже комфортні умови для читачів. Дітям відведено другий поверх двоповерхової будівлі, де є можливість спокійно почитати, зробити нотатки та взяти книжку додому. Завдяки переїзду в нове приміщення бібліотека Кілійської громади наразі є однією з найкращих в області. Гарний ремонт, сучасні багатофункціональні меблі, електронний реєстр книжок, оновлений фонд літератури – це ще не все, чим може похизуватися заклад.

В Кілійській бібліотеці з'явилося понад 400 нових примірників дитячої літератури
Будівля бібліотеки

Окрім можливості скористатися літературою в читальному приміщенні та взяти книжку з собою, відвідувачам доступні безкоштовний інтернет, а також різноманітні заходи. Наприклад, щочетверга проходить розважально-пізнавальна гра “Гра запрошує”.

В Кілійській бібліотеці з'явилося понад 400 нових примірників дитячої літератури

Також у великому залі для відвідуванням часто проходять презентації книжок місцевих авторів, невеличкі виставки та тематичні зустрічі.

Нагадаємо, минулого року Кілійська бібліотека увійшла у 600 найактивніших бібліотек України, за що отримала 540 книжок різножанрової, змістової, ярко оформленої книжної продукції на українській мові.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x