В Ізмаїлі планують відремонтувати дах поліклініки ДОБ і готові приступити до ремонту харчоблоку лікарні

0 коментарів 21654 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі планують провести реконструкцію даху будівлі поліклінічного відділення КНП “Дунайська обласна лікарня” (ДОБ), яка знаходиться по вул. Портова, 11-а, а також відремонтують харчоблок цього ж медзакладу по вул. Телеграфна, 182/1. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Виконком Ізмаїльської міської ради на засіданні 23 вересня надав згоду управлінню містобудування та архітектури на підготовку і видачу ДОБ містобудівних умов і обмежень для проектування реконструкції даху поліклініки “водників” (літ. А). Це – необхідна процедура перед початком проектних робіт, так як земельна ділянка, на якій розташована будівля цього консультативно-діагностичного відділення, знаходиться у комунальній власності Ізмаїльської міської ради.

Лікарня ще у серпні через платформу держзакупівель вибрала проектну організацію, яка виконає проектно-кошторисну документацію по зазначеному об’єкту – ці роботи були замовлені у МП “Проекти. Вишукування. Комерція”. Коли вони будуть закінчені стане відомо, скільки буде коштувати запланована реконструкція.

Великі ремонти намічені і на інших об’єктах ДОБ, а на одному з них – вже визначено підрядника. Так, на днях лікарня уклала договір з ізмаїльською компанією «Південбуд-М» на проведення поточного ремонту будівлі харчового блоку з влаштуванням резервного електропостачання у медичному закладі. Згідно інформації на сайті держзакупівель Prozorro, вартість контракту становить 1 млн 52 тисячі гривень. Підрядник має до кінця поточного року виконати ряд робіт у будівлі харчоблоку: замінити дверні блоки, лінолеум та керамічну плитку підлоги з улаштуванням гідроізоляції; оштукатурити стіни; обшити частину приміщення пластиковою вагонкою; замінити сантехніку та комунікації, освітлювальних приборів, установити нові розетки; змонтувати стаціонарний дизель-генератор. Також будівельна компанія має виконати благоустрій прилеглої території.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x