В Аккермані невідомі нацькували стаффтер’єра на маленьку таксу: свідків події просять відгукнутися

0 коментарів 21627 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


11 вересня приблизно о 18.35  у Білгороді-Дністровському по вул. Ізмаїльській, 53  біля аптеки, що навпроти Собору, трапилася жахлива подія: стаффордширський тер’єр розірвав таксу. Власники загиблого песика просять всіх, хто був випадковим свідком інциденту, відгукнутися, повідомляє БессарабіяІНФОРМ. 


“Невідомі люди на автомобілі Тойота темно-сірого кольору номерні знаки СЕ 9668 ВК нацькували на дівчину з таким бійцівським собакою породи Стафф тер’єр. Внаслідок нападу загинула ні в чому не винна тварина, в жахливих муках. Власники бійцівського собаки з місця злочину втекли! Прошу, не проходьте повз. Навіть у такий важкий час важливо залишатися – людьми! Свідків того, що сталося, просимо передзвонити на номер 095 555 18 33!”, – закликали у соцмережах згорьовані мешканці міста.

Варто зазначити, що в Україні передбачена кримінальна відповідальність за жорстоке поводження з тваринами. За ст. 299 КК України, нацьковування тварин одна на одну, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів – караються обмеженням волі на строк від одного до трьох років або позбавленням волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x