Чемпіонат світу 2022: борець Василь Михайлов із Тарутіно вийшов до 1/4 фіналу

0 коментарів 25623 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Борець Василь Михайлов, уродженець Тарутіно, вийшов до четверть фіналу Чемпіонату світу з вільної боротьби. Подія відбувається в Белграді (Сербія) в період с 10 по 18 вересня.


В 1/16 борець-вільник здолав казаха Болта Сакаєва з рахунком 6-4. В 1/8 він зустрівся на килимі з азербайджанським борцем Ашрафом Ашировим, який програв Михайлову з рахунком 7-1.

Таким чином, багаторазовий чемпіон України Василь Михайлов вийшов до четверть фіналу, де на килимі зустрінеться з греком Георгісом Кугіомцідісом.

Як раніше повідомляла ІА “БессарабіяINFORM”, у головному старті року взяли участь одразу три молодих та дуже перспективних спортсмена з Одеської області. Це борець греко-римського стилю, бронзовий призер цьогорічного чемпіонату Європи Владлен КОЗЛЮК (категорія «до 97 кг», тренери – Ігор МОЇСЕЄВ, Андрій ДЕРКАЧ), а також борці вільного стилю – бронзовий призер чемпіонату Європи-2020 Василь МИХАЙЛОВ («до 79 кг», тренери – Віталій ПЕТКОВ, Магомед МАГДІЄВ) і бронзовий призер минулорічного чемпіонату світу Магамед ЗАКАРІЄВ («до 97 кг», тренери – Костянтин СТАНКОВ, Анзор МАЛЬЦАГОВ).

Для Владлена КОЗЛЮКА це перший чемпіонат світу, для Василя МИХАЙЛОВА – третій (кращий результат – 10-е місце в 2019-му).

Чемпіонат світу 2022: борець Василь Михайлов із Тарутіно вийшов до 1/4 фіналу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x