Студентку Кілійського професійного ліцею засудили до тюрми за викрадену банківську картку

5 коментарів 68175 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Неповнолітню студентку Кілійського професійного ліцею, яка вкрала банківську картку і зняла з неї п’ять тисяч гривень, засудили до п’яти років і 30 діб тюремного ув’язнення. Вирок виніс Кілійський районний суд, враховуючи попередню непогашену судимість дівчини та дуже негативну характеристику її поведінки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень. 


Слідство встановило, що 31 березня поточного року близько 12 години зловмисниця, уродженка міста Чорноморськ, перебуваючи у гуртожитку Кілійського професійного ліцею, де мешкала на період навчання,  через відчинені двері кімнати чергової гуртожитку побачила на її ліжку гаманець. Переконавшись, що власниця знаходиться на подвір’ї, обшукала його вміст, вкрала з кишені банківську карту “ПриватБанку” і запам’ятала пароль, який був написаний на внутрішньому боці гаманця. Пізніше злодійка зняла з картки 5 тисяч гривень в банкоматі.

Виявила пропажу власниця картки того ж дня, коли отримала повідомлення від банку про те, що їй нарахована заробітна платня. Бажаючи зняти гроші, жінка зазирнула в гаманець, але картки там не знайшла. Тоді вона звернулася до відділення банку, де дізналася, що нею вже скористалися.

Поліція швидко викрила зловмисницю, оскільки на неї одразу вказала заявниця, тому що дівчина на момент скоєння злочину знаходилася у будівлі сама.

Законна представниця обвинувачуваної розповіла суду, що дівчина позбавлена батьківського піклування. Описуючи підопічну, зазначила, що вона не цікавиться навчанням, пропускає заняття, не має друзів серед одногрупників, а натомість – водить знайомства з сумнівними особами, неодноразово була помічена у стані алкогольного сп’яніння, під час якого проявляла агресію. При цьому студентка відмовляється від допомоги викладачів і психологів. Після скоєного, за словами представниці, дівчина не заспокоїлася та зухвало відповіла, що “все одно їй нічого не буде”. Разом з тим, жінка запевнила, що гострої нужди в грошах дівчина не має, оскільки отримує стипендію в розмірі 3200 гривень та близько 15 000 на підручники і одяг.

Суд врахував також попередню непогашену судимість дівчини за аналогічний злочин, за який в грудні 2021 року дівчину її до 30 діб ув’язнення з випробувальним терміном умовного покарання строком один рік.

Суд вирішив застосувати до обвинувачуваної в цілях перевиховання мінімальний термін, який передбачається за скоєння крадіжки в умовах військового стану. Таким чином їх було призначено п’ять з восьми років позбавлення волі. До нього додали 30 діб за попередню непогашену судимість. Таким чином дівчина проведе за гратами 5 років і один місяць.

guest

5 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Анонимно
Анонимно
1 год назад

Глупо очень….
За такие капейки,такой срок….

Александр
Александр
1 год назад

Мир сашол сума , за 5 тысяч 5 лет тюрьмы , люди очнитесь что вы делаете , это ещё ребёнок её можно научить жить правельно . Вы ломаете ей жизнь , у нас нет образовательной системы для заключённых как в США , выйдет и будет никому ненужна и безработная . Садите депутатов , они миллиарды варуют , чиновников взяточников , тех кто гуманитарку крадёт для ВСУ , Домушников садите , убийц . Только не дитей , только не такое наказание . Будьте Людьми , мыслите трезво , никакие 5 тысяч жизнь невернут .

Александр
Александр
1 год назад

Неломайте девочке жизнь прошу вас люди , если я дам 5 тысяч украденых , вы её непосадите ?
неломайте жизнь ребёнку .
Это не та цена за жизнь .

Аноним
Аноним
1 год назад

Вы просто не знаете ещё этого ребёнка

Аноним
Аноним
1 год назад

Её просто с детства никто хорошо не воспитывал потому эта девочка стала такой пошла по следам своей матери, в этом никто не виноват, но виноват тот кто её растил а потом бросил как не нужного человека

5
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x