Петарди – дітям не іграшки: в Одеській області 10-річному хлопчику відірвало палець під час гри з вибухонебезпечною забавкою

0 коментарів 27000 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ананьївській ОТГ 10-річний хлопчик отримав травматичну ампутацію фаланги пальця від розриву петарди, яку він підпалив удома, граючись з друзями.


Про це повідомили у прес-службі обласної поліції.

Хлопчика одразу доставили до лікарні, де йому надали всю необхідну медичну допомогу, а потім відпустили додому.

Ще один прикрий випадок з дитиною, яку недогледіли батьки, стався на території Окнянщини. Там семимісячне немовля обпекло долоньки, притуливши їх до гарячої печі. Зараз малюк з мамою в районній лікарні.

«В обох випадках травмування дітей сталося через недогляд батьків. Відносно матері старшого хлопчика поліцейські вже склали адміністративні матеріали за ч.1 ст. 184 КУпАП і направили їх до суду. Рішення щодо притягнення до відповідальності матері немовляти буде прийняте після встановлення всіх обставин події», – повідомила начальник сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.

Поліцейські вкотре закликають батьків пильнувати дітей. З малесенькими, які активно пізнають навколишній світ, хочуть все взяти до рук та спробувати на смак, дорослі повинні бути поряд завжди. Діткам підліткового віку потрібно постійно нагадувати про небезпечні забавки, знайомити їх з правилами користування дитячими транспортними засобами (велосипедами, самокатами, скейтами), опалювальними приладами та побутовою електричною технікою.

“Приділяйте максимум уваги своїм дітям, адже саме ви відповідаєте за їхнє життя та здоров’я”, – наголошують правоохоронці.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x