“Траса смерті”: на дорозі Одеса-Рені біля Татарбунар чергова аварія за участю фур – і знов фатальна

1 коментар 64071 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ввечері 21 вересня на трасі Одеса-Рені поблизу міста Татарбунари зіштовхнулися дві вантажівки. Один із водіїв загинув на місці, другого – травмовано.


Про це повідомили в ГУНП Одеської області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля DAF не впорався з керуванням, наїхав на острівець безпеки, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншою вантажівкою. Водій першої від отриманих травм загинув на місці, другого кермувальника доставили до лікарні з різними ушкодженнями.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та призначення низки експертиз.

“БІ” вже неодноразово звертає увагу, що міжнародна траса Одеса-Рені і раніше була надзвичайно аварійно-небезпечною, а у зв’язку зі збільшенням на ній трафіку через заблоковані морські порти і переорієнтування вантажного потоку до портів на Дунаї, аварії на цій дорозі стали траплятися ще частіше. Тільки за останній місяць сталося близько 10 серйозних аварії, три з яких смертельні, а в двох загинули діти. Не виключено, що з настанням осіннього періоду та сезону дощів, кількість аварій лише зростатиме. У зв’язку з цим поліції та керівництву Одеської області слід приділити особливу увагу безпеці на цій трасі, яку вже в народі охрестили “трасою смерті”.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Ещё одного водятла минусовал естественный отбор. Хорошо.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x