Одеський чиновник та екс-директор Білгород-Дністровського ринку, підозрюваний у схемах на закупках для ТрО, по закону залишається на посаді

0 коментарів 16362 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чиновник з Одеси та колишній директор Білгород-Дністровського ринку, якого підозрюють у махінациях з закупівлями для ТрО та розтраті бюджетних 700 тисяч гривень, залишається на посаді. Голова Суворовської райадміністрації Одеси буде працювати як і раніше, вирішуючи робочі питання. На це він має законне право – так вирішив суд. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ухвалу Суворовського суду.


Мова йде про Сергія Кондратюка, якому у серпні вручили підозру за статтею “зловживання владою та службовим становищем”. Особа в Бессарабії відома – в свій час працював директором ринку “Ассорти” Білгорода-Дністровського,був членом виконкому Затоківської сільської ради та заступником сільського голови Шабо. Також мав посаду керівника Білгород-Дністровської міської організації партії “Довіряй ділам”. Як стверджує слідство, Одеський міський оперативний штаб доручив Суворовській РДА закупити спорядження і обмундирування для ТрО. Військова частина замовила термобілизну, спальники і каремати. Чиновник, діючи у змові з власниками комерційної фірми, уклав з нею завідомо невигідний договір і придбав спорядження за завищеними цінами. Фірма, задіяна в схемі закупівель, очолюється радником одеського мера Генадія Труханова. Таким чином, бюджет міста втратив зайві 714 тис. грн.

Прокурор клопотав про відсторонення від посади голови Суворовської райадміністрації Сергія Кондратюка. Але суд відмовився задовольнити клопотання. Згідно за ухвалою, у суду немає підстав вважати, що Кондратюк використовуватиме свої службові повноваження для впливу на хід справи.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x