Після “кар’єрного зростання” колишній директор Білгород-Дністровського ринку підозрюється у махінаціях закупівель для ТРО в Одесі

0 коментарів 25974 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В судовому реєстрі з’явилося рішення суду, з якого можна побачити, кого підозрюють у махінаціях з закупівлями для ТРО в Одесі. Голові Одеської Суворовської райадміністрації Сергію Кондратюку вручили підозру за статтею — зловживання владою та службовим становищем. Особа в Бессарабії відома тим, що була директором ринку “Ассорти” Білгорода-Дністровського, членом виконкому Затоківської сільської ради та заступником сільського голови Шабо. Також був керівником Білгород-Дністровської міської організації партії “Довіряй ділам”. Фірма, задіяна в схемі закупівель, очолюється радником одеського мера Генадія Труханова. Про це йдеться в ухвалі Суворовського районного суду.


Згідно з матеріалами судового засідання, Кондратюк уклав договір з ТОВ “Термопал”, яку очолює Микола Вікнянський, радник мера з гуманітарних питань, на загальну суму 2 млн 76 тис. грн. Наприклад, серед покупок значиться термобілизна (штани) у сумі 600 тис. грн за тисячу одиниць. Тобто 600 грн за штуку. Проте на ринку за ці гроші можна купити повний комплект термобілизни. За завищеною ціною купувалися й спальні мішки та каремати. Така схема нанесла громаді Одеси збитків на понад 700 тисяч гривень.

“Було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, за кваліфікуючими ознаками, як зловживання службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для юридичної особи використання службовою особою службового становища всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави. Обґрунтованість підозри повністю підтверджується зібраними у кримінальному провадженні доказами”, — йдеться в ухвалі.

Такий злочин карається позбавленням волі строком від трьох до шести років. Наразі суд призначив йому заставу. Жоден учасник досі не прокоментував версію слідства.

Сергій Кондратюк — депутат партії мера Одеси Геннадія Труханова “Довіряй ділам”. У різні роки працював директором центрального Білгород-Дністровського ринку (КП “Асорті”), був членом виконкому Затоківської сільської ради та заступником сільського голови Шабо. Також був керівником Білгород-Дністровської міської організації партії “Довіряй ділам”. У липні 2018 року призначений головою Суворовської райадміністрації Одеси.

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x