На ПП “Маяки-Паланка-Удобне” затримали іноземця, який виявився затятим прихильником нацизму

3 коментаря 37611 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Громадянин Молдови намагався вивезти через кордон до своєї країни цілу колекцію нацистської символіки і літератури. Іноземця затримали на ПП “Маяки-Паланка-Удобне”, передали прикордонникам-молдаванам та заборонили в’їзд до України. Про це повідомили в Одеській митниці.


Одеські митники спільно з прикордонниками та колегами з Республіки Молдова виявили затятого прихильника нацизму. Ним виявився громадянин Молдови, який повертався додому рейсовим автобусом.

Серед його особистих речей знаходився прапор зі свастикою фашистської Німеччини, прапор «Нових руських націонал-революціонерів» та книжки відповідної тематики.

За результатами роботи ДПСУ на громадянина накладено заборону в’їзду в Україну та передано його представникам прикордонної служби Республіки Молдова.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Ой, хитрецы какие! Небось, брятья выдали парню из соседней республики сей джентельменский набор и, приплатив, сказали: езжай тудоОй; параллельно же сообщили нашим погранцам, мол, пассажир такой-то выезжает с “интересностями”… Как теперь сие будут смаковать соловьиные пометы с прочими ватными “СМИ” и телеГэ-каналами: “Бендеровцы не дали молдовану вывезти фашистские реликвии!” Молодцы шакалята, ничего не скажешь… 😉

О! ЗЕлюпу - задержали:)))))
О! ЗЕлюпу - задержали:)))))
1 год назад

пора всех рогатых задерживать! Ну, ничего- уже скоро! А, рогатые! Без вазелина, будет вам больно:)) особенно рогам:))) и про меж них:)))))))

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Даа, рюсским? троллям-рублядям уже все рогаты, всем вазелин они готовят, кроме себя, а зря?

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x